Home
Workshops
Cursus
Wie ben ik?
Inschrijven
Foto's
Onze locatie
Links
 

 

 

Links naar andere interessante sites.

 • d'Alde Coninckshof
  Op zoek naar een nog niet platgetreden tuin, die verrassend is en waar u gastvrij wordt onthaald? In Weurt ligt een 1 ha grote tuin rondom een boerderij. Hier verwelkomen Paul Schröder en Claudia Roskam, de tuineigenaren, u van harte. De boerderijtuin is een ouderwetse cottagetuin, met allerhande kleuren en ouderwetse planten. Claudia, de tuinontwerpster, tekende het structuurplan en maakte het beplantingsplan. Paul ontvangt gasten graag met heerlijke lunches.

 • Gouden Initiatieven
  'Gouden Initiatieven' werkt aan een positieve samenleving. Het bedrijf is eind 2006 door Heleen van Praag opgericht onder het motto:'alles wat aandacht krijgt groeit'. Gouden Initiatieven laat nieuwe burgerinitiatieven opbloeien en nieuwe verbanden ontstaan. Bijvoorbeeld door de introductie van goudkistjes in de buurt of met de start van de ideeënbrouwerij.

  Gouden Initiatieven initieert zelf projecten en werkt daarnaast in opdracht.

  Benodigdheden

 • Dirks Artist Supplier
  Voor al uw materialen voor beeldhouwen (steenhouwen), keramiek, boetseren, houtbewerking, modelgips, mallen maken (siliconen en epoxy), non-ferro, tekenen/schilderen en bronsgieten.

 •  
     
     
     
     
     
     
       
  Download de folder